Tim är steril men avslöjar att frun är gravid – filmar allt

- 30/08/2016, 10:47 -

Att avslöja för sin fru att hon är gravid när man precis steriliserat sig, det kan sluta med blandade känslor.

Normalt är det kvinnan som berättar för sin man att de ska ha ett barn. Ett enkelt test visar hur det ligger till och i de flesta fall blir alla inblandade glada.

Tim Brummel, som redan har tre barn med sin fru Rachel märkte att hon började agera som hon gjort de tre andra gångerna hon varit med barn, ökad aptit, illamående och de vanliga signalerna.

Till saken hör att Tim genomgått en operation som gjort honom steril. Det var alltså ett medvetet val, familjen skulle egentligen inte bli större.

Men när Tim kollar med sin läkare får han beskedet att det är fullt möjligt att han och hans frun kunde bli gravida ändå.

Tim funderade lite och kom på ett roligt sätt att berätta för sin fru att hon faktiskt var gravid. Han gjorde så toaletten inte kunde spola och efter Rachels besök doppade han ner ett graviditetstest. Sen satte han sig och väntade på att hon skulle komma hem.

I videon ovan kan du se hur hon reagerar när hon får reda på att det blir ett barn till. Fint gjort Tim!

Nyheter24 har tidigare skrivit om de två tjejerna som avslöjade en kille som dejtat dem båda samtidigt. De sände hela avslöjandet live på Facebook.