Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robbie, 13, hittade en flaskpost – med meddelande från kokaintorskar

- 07/10/2016, 15:25

Vi lider med den här lilla killen. Det blev ingen skattkarta så att säga.

Om du hittar en flaskpost så börjar genast fantasin skena. Kan det vara en skattkarta? Ett gammalt kärleksbrev eller kanske ett rop på hjälp från en öde ö?

Robbie Chapell, 13, var ute och gick med hunden i Hampshire, England, här han hittade en flaska på marken. Snart såg han att flaskan innehåll ett brev. OMG!

13-åringen sprang hem och istället för att smällde flaskan direkt ville han att hans styvfar skulle filma när de tillsammans kollade vad som fanns inne i flaskan.

Sällan har ett flaskpostmeddelande varit mer värdelöst än detta. Nu lider hela internet med stackars Robbie, i flaskan hittade de en lapp som två killar höga på kokain skrivit dagen innan.

På lappen står det i fri översättning: "Dan och Dan var här 1 oktober 2016. Vi är helt höga på kokain. Kärlek till drogen! Mycket kärlek från drogfigurerna!”

Att Robbie blev väldigt besviken behöver vi förmodligen inte skriva. Han hade förmodligen hellre hittat det som kallas världens äldsta flaskpost, med ett meddelande från 1904.