Här beställer Luke burgare med en sång – McDonalds-personalen svarar med bättre sång

- 28/10/2016, 12:31

En helt vanlig beställning i Donkens drive-thru blev plötsligt någonting att minnas för livet.

Ibland får man bara feeling och börjar sjunga. Nyheter24 har tidigare berättat om svenska Jonna som med sin speciella locksång fick miljontals människor att beröras världen över.

Om den här sången kommer beröra lika många återstår att se. Men redan har tio tusentals börjat skratta efter McDonalds-personalens fantastiska svar när en kund börjar sjunga i drive-thrun.

Det hela börjar med att Luke Cellin, 28, efter ett nattligt arbetspass i Liverpool kände för en burgare. Han och kollegorna körde till närmaste McDonalds och väl där fick Luke felling.

Luke började helt enkelt sjunga in sin beställning i mikrofonen men det var inte det som var det roliga. Personalen på andra sidan började nämligen sjunga tillbaka!

Klippet med dubbelsången har redan setts av hundra tusentals efter att Luke la upp det på sin Facebook så några nätter senare åkte Luke tillbaka för att berätta för sin ”sångpartner” om framgången.

Så klart kunde han inte hålla sig utan började sjunga igen!

Sånt här gör livet lite roligare!

McDonalds har ju haft det lite jobbigt på senaste tiden på grund av folks rädsla för clowner. Det gick till och med så långt att burgarhaket fick ändra på en viktig detalj för att ta hand om sina kunder.