Stöldgodset – KitKat!
Stöldgodset – KitKat! - Foto: Wikimedia

Han hade inbrott i sin bil – hittade oväntat brev efteråt

Visserligen var det bara en KitKat som blev stulen – men det hade gjort många riktigt arg att bli av med sin choklad...


Ibland är man så hungrig eller sugen på choklad att man kan göra nästan vad som helst. Den här personen kanske gjorde lite mer än så till och med.

Den här anonyma personen gick förbi en bil och fick syn på en mumsig KitKat i mugghållaren. Beslutet gick snabbt – och helt plötsligt hade den ej namngivna människan brutit sig in i bilen och stulit godisbiten.

Wikimedia

Eller bilen var faktiskt inte låst så det kanske inte var "så" farligt.

Personen kände ändå lite empati och bestämde sig för att skriva ett ursäktande brev till ägaren av KitKat-chokladen och bilen.

Många chokladälskare skulle dock bli riktigt arga.

Ägaren som heter Hunter Jobbins pluggar på Kansas State University lämnade sin bil olåst i femton minuter och återvänder till ett förlåtbrev skrivet på en pappersnäsduk.

– Till en början var jag ganska upprörd och funderade vad som hade hänt med min KitKat. Sen förstod jag hur kul det var och då förvandlades min frustration till skratt, säger han till brittiska Metro.

Givetvis blev det en framgångsrik tweet om händelsen som i nuläget har nästan 36 000 retweets.

Med reaktioner som varierar från människor som skulle göra exakt samma sak till folk som kunde relaterar till både saknaden av chokladbiten och att ta beslutet att sno den. Sammanfattningsvis tyckte folk att det var roligare – och inte särskilt traumatiserande.

Efter succétweeten ställde sig ändå chokladföretaget bakom stackars Hunter – och erbjöd honom en helt ny chokladbit.

Vilka hjältar!

Läs också om det mystiska dödsfallet där paret låg bredvid helt orörd snabbmat – eller om världens elakaste prank till alla barn som älskar choklad.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du skratta eller bli arg?
Tack för din röst!