Klasskompisens mobil ringer – då spöar hon skiten ur honom

Ringsignaler kan fortfarande göra folk riktigt förbannade.


Det finns få saker som irriterar människor så mycket som ”fel” ringsignal. Möjligtvis skulle det vara om nån gubbe på bussen kör med knappljud på sin telefon och författar världens längsta mess. Blipp. Blipp. Blipp. Blipp.

En tredje grej som får folk riktigt förbannade är Apples prylar. Vi minns alla klippet med killen som slog sönder iPhones och iPads för 30 000 kronor när han inte fick som han ville inne i Appels butik.

I det här klippet från en skola i Pennsylvania ser man en liten kille i keps sitta och fippla med sin mobil. Han får på ringsignalen och en tjej i närheten lackar direkt.

Killen fortsätter spela ringsignalen och till slut lappar tjejen till honom. En lavett rakt i ansiktet.

Klasskompisarna runt om kring tycker det gått för långt men vad de inte vet är att den där lilla lavetten bara är början.

Killen drar nämligen igång den irriterade ringsignalen ännu en gång och då är det som en vulkan exploderat. Tjejen flyger på killen och matar på med hårda knytnävsslag rakt i ansiktet.

Klasskompisarna avbryter efter en stund slagsmålet och tycker att nu får det vara nog.

Visst, man kan bli irriterad på någons ringsignal men den här tjejen går alldeles för långt.

Kanske är det lika bra att sluta upp med telefoner helt och börja ringa med fingrarna. Några smarta uppfinnare har faktiskt tagit fram en pryl som gör att du kan använda långfingret som lur. Kolla in superprylen här.

Sugen på ny telefon och nya ringsignaler? På Prisjakt hittar du bästa priset på din nya iPhone 7!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir du irriterad på ringsignaler?
Tack för din röst!