Så kommer framtidens sexrobotar att vara – kan snart finnas på marknaden

Nu ska framtidens sexrobotar inte bara kännas så naturtrogna som möjligt. Du kommer även kunna förföra dem och ha gemensamma intressen.


Att ha sex med robotar är kanske en hemlig fantasi för många, i takt med att robotindustrin blir mer och mer avancerad.

Forskare menar att vi i framtiden kommer kunna ha relationer med robotar och på sikt kanske till och med gifta oss med dem.

Nu berättar Matt McMullen, grundare av företaget RealDoll, vad vi har att vänta oss inom en snar framtid när det kommer till hett robotsnusk.

– Det kommer bli en helt fantastisk upplevelse som ingen har varit med om tidigare. Vi försöker skapa en upplevelse utöver det fysiska, som verkligen kommer få folk att tråna efter att ha sex med robotar, säger Matt McMullen till Daily Star.

Han menar att de fokuserar på att ta sexrobotarna till en ny nivå, där dockan ska kunna ha humor, få dig att skratta och dessutom ha samma intressen som köparen. Det ska få även en person som inte tidigare tänt på tanken att ligga med robotar att bli nyfiken.

Enligt Matt McMullen ska sexroboten på sikt också hjälpa dig på traven med att bli en bättre och mer avancerad sexpartner med riktiga människor.

– Du går till gymmet för att bli starkare. Att ha sex med en robot kommer hjälpa dig att förbättra dina egenskaper i sängen. Det kommer få dig att bli mer uthållig, testa nya positioner och bli mer äventyrlig, säger han.

Men att ha sex med en robot kan ha andra fördelar än bara det sexuella. Matt McMullens mål är att personer som ligger med robotarna också ska lära sig att förföra, charma och föra samtal med sexroboten.

– Det här är ett gigantiskt experiment. Vi har ingen aning om hur det kommer gå och vad som kan hända – och det är just det som gör det så spännande, säger Matt McCullen till Daily Star.

Han har nyligen också uttalat sig om dockorna, som enligt honom kommer att ha fullt fungerande könsorgan som är väldigt naturtrogna, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Här kan du också läsa om Mohammed Abad, som fick sin penis avsliten som barn. När han var 44 år kunde han äntligen bli av med oskulden, tack vare en robotpenis.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna ha sex med en robot?
Tack för din röst!