Pappan Henry betalade 350 000 kronor – för att se ut som nazistisk superskurk

"Red Skull Henry" har beundrat seriefiguren sedan han var liten. Ingreppen har tagit 130 timmar att genomföra.


Henry Rodriquez, 37, från Caracas i Venezuela har ett minst sagt skräckinjagande specialintresse. Hans dröm är att se ut som Marvel Comics onda superskurk, nazisten Red Skull.

Henry såg ut som vilken ung man som helst innan han fyllde 30.

Bildkälla: Facebook

Men efter sju år av så kallad "body modification" ser nu småbarnspappan ut som något taget ur barns värsta mardrömmar. Allt började med han tatuerade sina ögonvitor helt svarta.

Bildkälla: Facebook

Han menar att han ville förvandla sig själv till en "fantastisk seriekaraktär" som han har beundrat sedan han var liten. Henry har alltid känt sig dragen till karaktären, både till personligheten och attityden.

– När det kommer till utseendet så lockades jag av den unika ansiktsformen, men också den extroverta personligheten och den unika stilen, säger Henry Rodrigues till Mirror UK.

Det enda som han menar att han absolut inte identifierar sig med, är den nazistiska ideologin, vilket han verkligen vill vara tydlig med.

Resan mot sitt nuvarande skrämmande utseende fortsatte med att han satte in inplantat under huden i ansiktet. Som en sista brutal åtgärd såg han till att kapa av en stor del av näsan, vilket också dokumenterades på bild.

Klicka på bilden nedan för att se ingreppet, på egen risk. Varning för obehaglig bild.

Klicka för att visa

Ingreppen har kostat Henry totalt nästan 350 000 kronor vid det här laget. Ingreppen har utförts av Emilio Gonzalez, som hoppade av sin läkarutbildning för att istället ägna sig helt åt att tatuera och genomföra extrema kroppsmodifieringar.

Bildkälla: Facebook

Innan Henry Rodriguez – som går under namnet Red Skull Henry – påbörjade sina uppseendeväckande ingrepp så fick han genomgå ett antal fysiska och psykiska tester. Han beräknar att ingreppen har tagit ungefär 130 timmar att genomföra.

Hans utseende drar minst sagt till sig en hel del uppmärksamhet, men Henry säger att han inte har något emot det. Det var inte helt lätt för nära och kära att acceptera den nya livsstilen, men de stöttar honom eftersom att de trots allt är hans familj.

Bildkälla: Facebook

– Min son Aarón Rodrigo är tre år gammal. Så länge han accepterar och älskar mig som jag är, så spelar det ingen roll vad någon annan tycker. Det enda som betyder något är att jag är lycklig och tycker om mig själv. Vi kommer alltid bli dömda på ett eller annat sätt, säger Henry Rodriguez till Mirror UK.

Har du någonsin undrat hur en navel ser ut när den skurits av och ligger i en burk? Klart du har. Nu behöver du inte undra längre, här har du svaret.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tycker du om kroppsmodifikationer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.