Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de sjukaste sakerna som har fastnat i folks kroppshål under 2016

- 27/12/2016, 20:16
Vissa saker ska du helt enkelt inte stoppa in i kroppen, okej?
1 av 3

Vissa saker ska du helt enkelt inte stoppa in i kroppen, okej?

Pixabay / TT BILD

Röntgenplåtar har visat upp alla möjliga spännande fynd under årets lopp.
2 av 3

Röntgenplåtar har visat upp alla möjliga spännande fynd under årets lopp.

TT BILD

Så mycket smärta i den här listan.
3 av 3

Så mycket smärta i den här listan.

Giphy.com

Det finns så mycket som inte hör hemma i kroppens olika håligheter. Här är årets topplista över saker folk har fått uppsöka akuten för.

År 2016, ett riktigt skitår (pun intended), har uppenbarligen bjudit på en hel del obehagliga saker som har fastnat i folks diverse håligheter.

Som exempelvis den här turkiska imamen som blev avstängd efter att man hittade en gurka i hans anus.

Bildkälla

Här ser vi tillbaka på de allra värsta skräckexemplen av saker folk har fått uppsöka akuten för, i samband med att ha fått in fel grejer i fel hål på olika sätt.

Listan är sammanställd av amerikanska Consumer Product Safety Commission och består av insamlad data från sjukhus runt om i USA under året.

Låt oss börja i huvudhöjd och jobba oss neråt på människokroppen.

Örat

Ouppblåst ballong, skalbagge, schackpjäs, sugrör, servett, papper och suddgummi, krita, fejkdiamant och hårband. Samt "en hundtass". Oerhört oklart.

Bildkälla

Näsan

En plastorm, magneter, baby wipes, akvariestenar och små leksakshockeyklubbor. Inga konstigheter.

Bildkälla

Halsen

Örhänge, linjal, trädgren, en hel pillerburk, astmainhalator, kanadensiskt mynt, geting, kapsyl, hundschampo, neonpinnar och tandpetare.

Bildkälla

Priset för sämst klasskompis går dock till den som fick en annan elev att uppsöka akutvård efter att ha fått ett gäng paljetter nertryckta i halsen under en bildlektion.

Bildkälla

Okej, varning riktas till känsliga läsare. Nu har vi hamnat i skrevområdet.

Penis (närmare bestämt urinröret)

Sandalspänne, sko till docka, grus, pennkork, penna, glaskulor och sist men inte minst.. en dominobricka. Aj. AJ.

Bildkälla

Vaginan

Tre pappershanddukar, tre stora studsbollar, sex skruvar, en hel pillerburk (igen!), USB-adapter, ett rep med knutar, leksaksgris, kapsyl (japp, igen!), en halv tvål, en hårnål, en docka, en skohäl och en vässad penna.

Bildkälla

Och på pallplatsen: cigaretter och en tändare. För det är ju det rimliga stället att exempelvis stoppa upp rubbet när en är rädd för att bli påkommen med att tjuvröka?

Bildkälla

Analen

En vinkork, eltejp, tio trasiga kritor, ficklampa, skruvmejsel, två dildos, shotsglas, hårborste, nagelsax, gardinhängare och skaftet till en toalettborste.

Trodde du att det var slut där? Nej då, i folks rumpor har man även hittat skruvar och muttrar, en hammare, bingobricka, en bowlingkägla, ishacka, ett kvastskaft, saltkar, en baseboll och en äggklocka.

Bildkälla

Kids, don't try this at home. Seriöst. Bara gör det inte.

En annan person som hade en riktigt jobbig dag på akuten, var den här mannen som fick operera bort en enorm rotfrukt ur anus. Har du någonsin känt en fis rulla upp mellan blygdläpparna? Då ska du veta detta.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Känner du någon som har stoppat saker i fel hål?