Detta händer om du tappar en iPhone i saltvatten

Saltvatten brukar vara väldigt dålig för iPhone eller vilken telefon som helst. Hur klarar en ny iPhone 7 testet?


Nyheter24 har tidigare berättat om killarna bakom TechRax som utsätter iPhone 6s och iPhone 7 för olika tester. Bland annat har man kollat vad som händer om man lägger en telefon i glödande lava och vad som händer om en alligator får tag i en iPhone. (hint: det gick riktigt brutalt till)

Den här gången är det ett test som förmodligen fler kan relatera till. Vad händer om man tappar sin smartphone i Döda havet?

Vattnet i Döda havet är väldigt salt, upp till 8,6 gånger mer salt i vattnet än i vanligt havsvatten. Detta är platsen helt död, inte en fisk som överlever. Människor kan bada men det är inget som rekommenderas.

Kolla in videon här ovan för att se vad som händer med telefonen som få tillbringa 24 timmar under ytan.

OM du nu råkar tappa din telefon i havet, så här kan du rädda den.

Går din telefon inte att väcka till liv efter att den hamnat i plurret så kanske det bara är att köpa en ny. Kolla in Prisjakt, där kan du jämföra priserna och se var de säljer en iPhone 7 billigast.

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

Relaterat
Senaste nytt

Erdogan träffar Azerbajdzjans president

Nasa redo för rymdkapselns hemkomst

En mer än sju år lång resa kan ta slut på söndagen, då en rymdkapsel från Nasa är tänkt att landa i Utahs öken. I lasten finns de största mängder asteroidprover som hittills har samlats in.

Iran: Sverige måste agera mot koranbränningar

Iran kräver att Sverige agerar mot koranbränningarna för att det ska bli aktuellt att länderna återupprättar ambassadörsutbyte. Dessutom vill Iran att Sverige släpper den livstidsdömde iraniern Hamid Noury.

Man stångad till döds av tjur

En man i Spanien avled efter att ha blivit stångad av en tjur i Pobla de Farnals i Valencia. Enligt radiokanalen Cadena Ser skedde olyckan under lördagskvällen i samband med en lokal festival.

Polisen i Östersund rapporterar om trafikolycka

"Östersund, singelolycka på E14 vid trafikplats Lugnvik södra.", skriver polisen på sin hemsida.

Peter Forsbergs skada kunde kostat honom livet: "Ganska stor operation"

1 timme sedan
En av Sveriges och världens bästa hockeyspelare genom tiderna heter Peter Forsberg. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar på mest om hockeyikonen från Örnsköldsvik.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.