Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter sju års äktenskap upptäckte kvinnan sin mans hemlighet: "Har hittat sms"

- 19/01/2017, 11:39
Det äkta paret var gifta i sju år – och sedan upptäckte kvinnan att mannen var otrogen.
1 av 3

Det äkta paret var gifta i sju år – och sedan upptäckte kvinnan att mannen var otrogen.

Pixabay

Hon vet inte om hon kan lämna honom eftersom han försörjer henne.
2 av 3

Hon vet inte om hon kan lämna honom eftersom han försörjer henne.

Pixabay

Nu har hon sökt råd i en kolumn.
3 av 3

Nu har hon sökt råd i en kolumn.

Pixabay

Paret har varit gifta i sju år och även om kvinnan vill lämna sin man så vågar hon inte det.

En trebarnsmamma beskriver öppet hur hon lever i sitt livs värsta mardröm. Det skriver hon till en frågekolumn till relationsexperten Erin Khar via sajten Ravishly.

Mamman, som vill vara anonym, beskriver hur hon kom på att hennes man hade en affär – med hennes dotter. Hennes historia börjar med att hon och hennes man har varit gifta i sju år. Han är därför inte pappa till hennes vuxna döttrar.

Ledsen kvinna som gråterPixabay

En liknande historia handlar om Julie som kom på att dottern var otrogen med hennes man och sedan blev dottern gravid.

Det största problemet är att mamman har svårt att lämna mannen eftersom hon är ekonomiskt beroende av honom. Hon har vetat om otrohetsaffären i ett års tid, men även fast hon konfronterat båda två så ljuger de för henne.

"Jag har hittat sms mellan dem där de beskriver sin kärlek för varandra. Jag har också hittat kärleksbrev och jag orkar inte mer. De slutar inte och jag är så otroligt deprimerad, nedbruten och sårad".

I sitt brev till relationsexperten så vill hon ha råd eftersom mamman inte vet vad hon ska göra. Hon skriver att om hon sparkar ut honom så förlorar hon huset, men att hon samtidigt inte kan fortsätta att leva på det här viset. Det gifta paret har heller inte sex med varandra längre.

Pixabay

Relationsexperten Erin Khar skriver i sitt svar att hon är överraskad över historien och säger att hon själv inte hade klarat av att hålla uppe fasaden så länge. Hon föreslår att den anonyme kvinnan söker terapi och kontaktar en advokat.

"Jag vet att du är rädd på grund av din ekonomiska situation, men din självkänsla är så mycket mer värd än ett hus och pengar på kontot", skriver relationsexperten på Ravishly.

Det framkommer inte om den anonyma kvinnan nu har lämnat sin man efter att hon skrev sitt brev.

Läs ocskå om Leah som trodde att mannen var otrogen men då hittade hon något värre i hans dator – eller om en kvinna som misstänkte att mannen var otrogen och dödade därför deras barn.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.