Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelina, 16, skaffade snuskig tatuering av misstag: "Folk tycker det liknar en..."

Nu funderar hon på att tatuera över den olyckliga gaddningen.

1 av 7

Angelinas tatuering blev lite snuskigare än vad hon räknat med.

2 av 7

Och ja, visst liknar det en...

3 av 7

Och vad gör händer på den egentligen?

4 av 7

Tanken var att tatueringen skulle symbolisera den fina kontakten Angelina har med sin mamma.

5 av 7

Angelina tycker dock att det hela är ganska kul.

6 av 7

:)

Att skaffa en tatuering är ett ganska vanligt och bra sätt att uttrycka sig själv och vem man är, och alla som någon gång lagt sig under nålen vet att det kan vara riktigt svårt att välja ett bra motiv.

Angelina,16, från Danmark, bestämde sig för att skaffa en gaddning vid nyckelbenet – två händer som håller i ett halsband.

Tatueringen ska symbolisera tilliten mellan Angelina och hennes mamma. Men många som sett tatueringen tycker att den liknar något helt annat.

– Folk säger att den ser ut som en snopp. Ganska få säger att de inte kan se något snuskigt alls i den. Men ingen har varit negativa, bara lite fnissiga, säger Angelina till danska MetroXpress.

Bilden, som egentligen skulle symbolisera den fina kontakt Angelina har med sin mamma, ser alltså ut som en penis. Men Angelina är ändå glad för den.

– Jag är inte glad på det viset jag hade tänkt mig. Men jag tycker det är ganska kul att ha en tatuering som liknar en snopp, säger Angelina till MetroXpress.

Däremot kommer Angelina tatuera sig snart igen.

– Jag tror att jag kommer sätta en tatuering över denna. Om jag inte gör det kommer jag i alla fall kolla noga efter snuskiga liknelser innan jag tatuerar motivet, säger Angelina.

Kan du gissa hur många svenskar som onanerar på jobbet? Det kan du läsa om här!

Tycker du det liknar en snopp?

Mer:

​Undersökning avslöjar: Så många svenskar onanerar på jobbet