Så hittar du till hotellet där du får bada i öl

Efter en hotellweekend när man badat i öl lär man ju lukta som en hel efterfest.


Tänk dig att du öppnar dörren till ditt hotellrum, du går in och hittar en minibar full med öl. Sen börjar du titta dig omkring och ser en ölkran… Med gratis öl. Låter det som himmelriket? Vänta tills du ser spåavdelningen.

För några dagar sedan berättade Nyheter24 om paniken efter att det kommit ut att ölen kan ta slut på flera krogar i Sverige. Läs mer om det här.

Men lugn, lösningen kan vara att ta in på ett ölhotell!

Det är ölbryggaren Brewdog som dragit igång ett projekt på IndieGoGo som går ut på att samla in pengar så de kan bygga ett hotell som är helt dedikerat till den ädla drycken.

Det mest spektakulära är förmodligen bubbelpolen. Istället för varmt vatten kommer du bada i öl. Tusentals liter öl.


Hotellet ska byggas brevis företagets bryggeri i Columbus, Ohio, och även hotellfrukosten innehåller öl, skriver Mashable.

Om det här är hälsosamt lämnar vi till andra att bedöma men ett är säkert, efter en helg på det här hotellet kommer du förmodligen lukta sm en hel efterfest.

Gillar du öl? Då kommer du gilla den här artiklen som förklarar varför du ska dricka en öl just idag.

Öl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.