Modellen lovade att suga av 19 miljoner människor – nu vill hon träffa mannen med "robotpenis"

- 13/03/2017, 13:08 -

Minns ni de två figurerna Paola och Mohammed? Den ena gjorde sig känd för sina avsugningar, den andra för sin robotpenis. Nu kan de träffas.

Det var en gång en kvinna som utlovade att suga av alla som röstade som hon ville. Kvinnan heter Paola Saulino, jobbar som nakenmodell och hennes politiska statement var att rösta nej i en stor folkomröstning rörande att ändra på Italiens grundlagar.

Instagram

Resultatet blev mycket riktigt nej och nakenmodellen gav sig ut på en "pompa"-turné över landet. "Pompa" är slang för att suga av någon, på italienska.

I en annan del av Europa bor Mohammed Abad. Närmare bestämt i Skottland. Han förlorade sin penis i en hemsk olycka och fick sedan en "robotpenis". Han hade sex för första gången vid 44 års ålder och han tycker själv att hans "bioniska penis" funkar utmärkt.

Faksimil ITV

Nu har de här två personerna förenats i en och samma saga. I alla fall om Paola får som hon vill.

Daily Star skriver nämligen att hon vill träffa Mohammed – och suga av hans 20 centimeter långa "robotpenis".

– Jag tror att mina kunskaper skulle fungera utmärkt på honom. Jag har aldrig sett en bionisk penis förut och kanske är den större och bättre än en normal penis. Jag tror att det skulle vara en rolig upplevelse, säger modellen till Daily Star.

Hon är inte det enda som varit sugen på Mohammed. Han har tidigare fått en drös av sexförslag från kvinnor. Han blev också erbjuden miljoner för att spela in porr...

Hur tror ni att den här sagan kommer sluta? Enligt Daily Star kan mötet mycket väl bli av.

– Jag skulle vilja träffa henne. Varför inte. Jag tackar inte nej till någonting och om det finns en möjlighet så kommer jag inte säga nej, säger Mohammed till Daily Star.

Instagram

Han säger också att han mycket väl kan tänka sig att få en avsugning – som en distraktion från hans jakt på "äkta kärlek". För det är nämligen det som Mohammed är på jakt efter först och främst. För tidningen berättar han om sin drömtjej.

– Personlighet är det viktigaste för mig. Jag vill bara träffa en tjej som är på samma våglängd som mig.

Faksimil ITV

Om paret väl träffas och kanske blir kära i varandra återstår att se. Vad som helst kan hända i den här galna världen. Vi önskar båda all lycka till.

Kolla i bildspelet ovan för fler bilder på Paola och Mohammed.

Hoppas du att de blir ett par?