Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu finns det en glassbar för våra fyrbenta vänner

- 16/04/2017, 09:43

Vill du ge din hund en riktigt fin present? Bjud den på en resa och ta den till det här stället.

Det finns många anledningar att åka till Mexiko på semester. Solen, kulturen och så klart, TACOS. Men frågan är om inte det här stället slår alla dessa som en ursäkt att åka till USA:s södra grannland: En glassbar för hundar. I shit you not, en faktisk glassbar för hundar.

Så nästa gång du hänger med din franska bulldog i Mexiko City (vi hoppas för din skull att det blir snart) så finns det alltså ett ställe där ni båda kan avnjuta en god strut mascarpone.

Stället heter Don Paletto och enligt glassbarens ägare, Mauricio Montoya så är glassen, som han själv skapat, speciellt anpassad för hundar. Människor kan äta den, men glassen passar särskilt bra för våra hundar eftersom ingredienserna är gjorda för att hjälpa deras matsmältning. Detta rapporterar Metro UK.

Den är gjord på naturell yoghurt och en bakterie som är bra för hundars magar. Detta skiljer sig från normal glass som kan ge vovven diarré.

Diarré är dock inget ord man ska avsluta en artikel om glass med, så här kommer en uppmaning istället: Åk dit. Nu.

Dags att åka till Mexiko?