Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
7227
reaktioner idag

Hon satte levande marsvin i mikrovågsugnen – för att få likes

En tonåring har retat upp internet efter att hon satte sitt marsvin i mikrovågsugnen och tryckte på on.

Brasilien

Det är obehagliga bilder i videon där en 16-åring från Brasilien sätter ett livs levande marsvin i mikrovågsugnen och trycker igång den.

Det lilla djuret överlevde och efter ett besök hos veterinären kunde det konstaterats att marsvinet inte kommer få några framtida men.

Men den 16-åriga tjejen som gjorde detta och sedan postade klippet på social media har tvingats stänga ner alla sina konton efter massivt hat. Bland annat startades en tagg på Twitter för att hitta tjejen och se till att hon ställdes inför rätta. (Nyheter24 väljer att inte skriva ut vad taggen heter för att inte hänga ut flickan)

Flickans pappa har kommenterat händelsen med att hans dotter redan fått sitt straff och det hon gjorde var väldigt dåligt. Han skriver också att hela familjen är väldigt ledsna och ber om ursäkt över det inträffade, skriver brittiska Metro.

Nyheter24 har tidigare berättat om 19-åringen i England som fångades på övervakningskameran när han sparkade på en nyfödd kalv:

Mer:

Mannen gömmer sig bakom skåpbil – för att misshandla sin hund