Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här lyckas han klämma flera hundra pormaskar – på en sekund

Nyheter | 06/06/2017 20:33

På bara några sekunder lyckas en person klämma ut hundratals pormaskar. Hur den lyckas är en gåta i sig. Men det är fängslande att se på.

Vissa personer kan inte låta bli att klämma både sina egna – och andras – finnar och pormaskar. På internet snurrar flertalet klipp som har miljoner views.

Den här tar nästan priset. Filmen föreställer en kille som på några sekunder lyckas trycka ut hundratals pormaskar på en och samma gång. Klippet laddades upp av en användare vid namn Jacob Acosta och det verkar vara honom som klippet föreställer.

Videon har cirkulerat på flera håll på internet de senaste dagarna så därför måste vi bjuda er "kläm"-fans på denna gåva. I dagsläget har videon på Youtube över 2,3 miljoner visningar. Och fler lär det bli.

Hur han lyckas med det här knepet är en gåta i sig. Men så här ser han ut efteråt – nöjd och glad.

Se klippet i spelaren ovan.

Läs också om Katrine som inte kan sluta kolla på när andra klämmer finnar i videos på internet – eller om nya metoden mot pormaskar som sker utan att klämma.

Har du lyckats med samma metod?