Norskt par hade sex under bilfärd

Blev tagna "på sängen"


Ett par i 20-års åldern hade sex i bilen. Polisen uppmärksammade parets förehavanden då de körde på motorvägen E 18 mellan Asker och Drammen i Norge.

Bilen körde i 123 kilometer i timmen på en 100-väg då polisen lade sig bakom bilen, som snabbt insåg att paret gjorde mer än körde för fort. Chauffören körde bilen samtidigt som den kvinnliga passageraren satt i hans knä och utförde sådant som är brukligt vid samlag. Då polisen stoppade bilen hade de följt efter paret i en kilometer.

– Mannen blev fråntagen körkortet. Kvinnan fick behålla det och körde sonika vidare. Men polisen filmade händelserna och bilen hade vinglat hit och dit och utgjort en fara för andra medtrafikanter, skriver Expressen.se .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

Statsminister Ulf Kristersson (M) säger under EU:s toppmöte i Bryssel att Sverige ingår i diskussioner om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina.

Dianas kläder under klubban – så dyrt blir det

Axelvaddar, påskliljegult och glimrande guldknappar. En liten del av historien kan bli din – eller någon annans – när prinsessan Dianas berömda outfits snart går under klubban. Men det blir med största sannolikhet inte billigt.

Person död: Föll från hög höjd på jobbet

En person har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Gävle, skriver polisen på sin webbplats.

Stockholm: Polisen rapporterar om rattfylleri

"Misstänkt drograttfylleri på Södermalm.", skriver polisen på sin hemsida.

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

I dagarna gjorde en kvinna från Skellefteå en vidrig upptäckt i Icas frysta hallon. Efter händelsen kommer kvinnan inte kunna äta hallon igen...