Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trostokig hund åt upp stringtrosa

Nyheter | 15/04/2009 07:43

Trosfetischen höll på att bli jyckens död.

AUSTRALIEN. Baxter, en tvåårig King Charles Spaniel, fick nästan sätta livet till när hans trosfetisch fullkomligt spårade ur. Den glupska och trostokiga jycken svalde sin mattes stringtrosor varpå de lade sig om hans tarmar som en strypsnara.

Baxters matte, som är för generad för att uppge sitt namn, skyndade honom till sjukhus efter att den normalt så matglade vovven vägrat äta och börjat kräkas okontrollerat.

Vid en röntgen konstaterade veterinären att någonting störde Baxters mage och att han förmodligen inte skulle överleva genom natten om inte en akut operation genomfördes.

När hundsjukhuset genomförde den närmare 20 000 kronor dyra operationen fick de sig en rejäl överraskning när de såg vad som klämde åt om den Baxters tarmar. Med en pincett lyfte de upp en stringtrosa ur hundens innandöme.

– När veterinären ringde och berättade att det var en svart stringtrosa kunde jag inte tro min öron, säger den anonyme hundägaren till Northern Territory News.

– Det är inte första gången han ger sig på underkläderna, men nu har vi lärt oss att inte ha dem liggande.

Skrivet av: