Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Såpastjärnan våldtog 16-åring

- 11/10/2008, 18:56 -

Familjen var glad över att dottern träffat en kändis. Då våldtog han henne.

Hem till gården-stjärnan Ben Freeman åtals för en våldtäkt på en 16-åring i Barbados. Medan hennes familj var i närheten på hotellet våldtog han henne vid poolen. Fast hon grät och bad honom att sluta, framkom under domstolsförhandlingen.

Pappan, som senare fann henne ”hysteriskt gråtande”, konfronterade Freeman och ett mindre handgemäng tog vid, skriver Daily Mail.

Skolflickan som precis fyllt 16 var på semester med sin familj. Föräldrarna tyckte det var spännande att dottern lärt känna en kändis. De träffades på Almond Beach Resort’s nightclub där de drack drinkar.

Freeman lämnade klubben vid midnatt. Flickan gick strax därefter. På vägen till sitt rum såg hon Freeman och satte sig bredvid honom vid poolen, sa den allmänna åklagaren, Charles Leacock.

Då kom pappan förbi och de skojade lite med varandra. Stämningen var god. Pappan gav sin dotter fem minuter till innan läggdags. Något han bittert fick ångra.

Tevestjärnan och flickan simmade ihop i poolen. Då försökte Freeman kyssa flickan. Något hon avvärjde. Utan att fråga lyfte Freeman upp henne ur poolen. Sedan försökte han utöva samlag trots att hon grät och bad honom att sluta.

– Hon hade även mens vid tillfället, säger Charles Leacock.

Från en balkong tog en hotellgäst ett foto på kändisen. Ett foto tjuvkikaren sålde till pressen. Nu är han ett av huvudvittnena.

En pressman från tevekanalen ITV, som visar Hem till gården, säger till Daily Mail:

– På grund av osäkerheten vad gäller lagens gång och den tid det tar att skriva ut en karaktär ur en såpa är vi inte säkra kring Bens medverkan. Därför förnyar vi inte hans kontrakt.

Skrivet av: