Only Fans-modellen högg sin pojkvän till döds

Den 25 år gamla influencern och modellen Courtney Clenney greps efter att ha knivhuggit sin 27-årige pojkvän Christian Obumseli, som senare dog av sina skador.


Polisen i Florida larmades till en lägenhet efter ett samtal från den 25-årige influencern och Only Fans-modellen Courtney Clenney, mer känd som Courtney Tailor på sociala medier.

Klockan var runt 17.00 när polisen kom till den lyxiga lägenheten i Miami och möttes av en blodig Courtney. Enligt The Sun ska influencern ha huggit sin pojkvän Christian Obumseli, 27, i axeln, som snabbt fördes till sjukhus.

Courtney attackerade Christian efter ett bråk

Christian dog senare av sina skador, varpå Courtney greps av polis och togs till ett mentalsjukhus. Enligt rapporter från polisen ska attacken varit en följd av ett bråk mellan paret.

Bildkälla: Instagram

Paret bråkade ofta

Courtney och Christians relation var fylld av dispyter, enligt vänner till paret. En nära vän vittnade om att många i deras närhet tidigare sett Courtney slå Christian, men att Christian aldrig var våldsam mot Courtney.

Tidigare samtal till polisen vittnar även om att parets osämja ofta slutade med att polisen fick kallas till platsen.

Courtney hotade med att begå självmord

Under tiden Courtney satt häktad, hotade hon med att begå självmord. Det ledde till att ett beslut om en så kallad "Baker Act" infördes.

En "Baker Act" innebär att brottsbekämpande myndigheter, läkare, psykologer och domare har rätt att skicka en person till ett behandlingshem för psykisk hälsa i upp till 72 timmar ifall personen uppvisar tendenser på våld eller självmordstankar.

Än så länge är det oklart huruvida Courtney står inför några anklagelser gentemot mordet på Christian. Utredningen är pågående.

Courtney Clenney. Bildkälla: Instagram

Insamling har nått över 64 000 dollar

Det har startats en GoFundMe för Christians familj. Hittills har insamlingen fått in över 64 000 dollar.

Skaparen bakom insamlingen skriver att Christian var otroligt medkännande och alltid hade som mål att lyfta personerna i sin närhet, rapporterar The Sun.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.