Bhargav Joshi hittade en ödla i sin läsk på McDonald's.
Bhargav Joshi hittade en ödla i sin läsk på McDonald's. - Foto: Skärmavbild/Twitter/Bhargav21001250 och Rogelio V. Solis/AP/TT

Mannens obehagliga fynd i McDonald's-läsken: "Död"

Tillsammans med en vän besökte Bhargav Joshi den lokala McDonald's-restaurangen i Ahmedabad i den indiska delstaten Gujarat. Men måltiden tog en chockartad vändning när Bhargav fick syn på vad som flöt runt i hans läskmugg.


Det var för en dryg vecka sedan som Bhargav Joshi, tillsammans med vänner, besökte McDonald's i den indiska staden Ahmedabad. 

Där beställde Bhargav och en av kompisarna varsin hamburgare och två Coca Cola som hälldes upp i muggar bakom restaurangens disk. Men väl på plats gjorde de en minst sagt uppseendeväckande upptäckt.

– Vi var upptagna med att prata och jag började dricka av min läsk. Jag rörde om i muggen med sugröret och såg plötsligt en död ödla flyta på ytan, berättar Bhargav för Nyheter24.

Här kan du läsa om familjen som hittade en groda i McDonald's-burgaren.

Efter ödlan i McDonald's-läsken: "Chockad"

Vidare berättar Bhargav Joshi, som uppger för Nyheter24 att han "blev chockad" av att se ödlan, hur han erbjöds kompensation efter upptäckten.

– Vi informerade personalen på McDonald's direkt, men utan att få något direkt svar och restaurangchefen var inte där, så till slut kom områdeschefen och sa att vi skulle få pengarna tillbaka, säger han och fortsätter:

– Det var löjligt. Ibland är ju ödlor giftiga och det kan vara skadligt för hälsan, så vi kontaktade miljö- och hälsoskyddsmyndigheten som kom direkt och stängde ned restaurangen.

McDonald's: "Undersöker händelsen"

Efter detta, och efter att Bhargav Joshi delat en video på upptäckten, gjorde McDonald's ett uttalande.

"Vi undersöker händelsen som ska ha ägt rum på restaurangen i Ahmedabad. Trots att vi kontrollerat restaurangen upprepade gånger och inte hittat något fel samarbetar vi med myndigheterna", skriver man, enligt NDTV.

Här kan du läsa om fler obehagliga fynd i maten på McDonald's.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kvinna hittad död – man anhållen

Åklagaren: Tonåringarna var på plats vid mordet

Två tonårspojkar har häktats för grovt skyddande av brottsling efter mordet på en 39-årig man i Skärholmen i förra veckan. Enligt åklagare Ove Jäverfelt befann de sig på platsen när skjutningen inträffade. Vi har uppgifter som tyder på det, säger han.

Polisen i Flen rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka söder om Flen", skriver polisen på sin hemsida.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Flodhäst dök upp i villakvarter: "Blev livrädd"

Invånare i Kapstadenförorten Grassy Park fick en rejäl överraskning i helgen. Nedför gatan strosade en flodhäst.

Rejält lyft för rysk oljeexport i april

Oljeexporten från Ryssland – en viktig intäktskälla för att finansiera Vladimir Putins invasionskrig mot Ukraina – rusade i höjden förra veckan. Man får gå tillbaka ett år i tiden för att hitta större veckoflöden av olja från de ryska hamnarna.