Hunden på bilden har ingenting med händelsen att göra.
Hunden på bilden har ingenting med händelsen att göra. - Foto: Johan Nilsson/TT och Bullit Marquez/TT

Kvinna dödades av två pitbullhundar – när hon var hundvakt

Treena Peed, 46, från North Carolina var hundvakt till två pitbullhundar, något som fick en dödlig utgång.
– Allt jag hör är att hon skriker och att hundarna där borta attackerar henne, uppger en granne.


Treena Peed var hundvakt till två hundar av rasen pitbull när grannarna hörde desperata rop på hjälp. 

Den 46-åriga mamman från North Carolina hade släppt ut hundarna på hennes bakgård i Greensboro tidigt på torsdagsmorgonen, varpå hundarna uppges ha dragit med sig kvinnan ut. Det var då den dödliga attacken började.

– Det är mörkt. Allt jag hör är att hon skriker och att hundarna där borta attackerar henne, sa en granne i ett larmsamtal, enligt WGHP.

Treena Peed var hundvakt – dödades av två pitbullhundar

En av Peeds söner låg och sov inne i hemmet under tiden som det plågsamma överfallet ägde rum, och vaknade till nyheten att hans mamma hade dött, rapporterade tv-stationen.

Två dagar tidigare varnade offrets mamma Helen Harris sin dotter för att hon var orolig för hundarna, rapporterar New York Post och hänvisar till WFMY News 2.

– Jag förstår att det inte var avsiktligt men jag pratade precis med min dotter i tisdags och jag sa till henne att du måste få ut hundarna ur ditt hus, sa Helen Harris till WFMY. 

En av hundarna ska ha skjutits av polisen, och den andra togs om hand. En utredning för att fastställa vem som äger hundarna pågår nu, rapporterar New York Post . 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!