Ett ungdomsgäng stormade McDonald's och betedde sig hotfullt.
Ett ungdomsgäng stormade McDonald's och betedde sig hotfullt. - Foto: Genrebilder. Stig-Åke Jönsson/Erik Simander/TT

Ungdomsgäng stormade McDonald's – kastade sina drycker på gravid kvinna

I söndags utspelade sig tumultartade scener på en av McDonald's restauranger i Kent, England. Åtta tonåringar ska ha stormat snabbmatsjätten, hotat personalen och kastat vatten på en gravid kvinna.


Det började med att ett ungdomsgäng om åtta tjejer stormade McDonald's i Maidstone, Kent i England. Då ska personalen ha bett dem att avlägsna sig från platsen, varpå tjejerna ska ha blivit hotfulla och anklagat personalen för att ha dragit i deras hår. 

I samband med detta ska en gravid kvinna också ha bett ungdomsgänget att lämna restaurangen. Då kastade ungdomarna dricka över kvinnan, hennes partner och tvååriga barn, rapporterar Mirror.

Personalen bildade en mänsklig barriär

Tonårsgänget skrek och svor mot säkerhetsvakterna som tillkallats till platsen, medan personal och kunder filmade händelsen med sina mobiltelefoner.

Säkerhetsvakterna från McDonald's och personal från närliggande lokaler var tvungna att bilda en mänsklig barriär för att hindra dem från att komma in - då de hade sprungit iväg och återvänt tre gånger i ett försök att återigen storma snabbmatskedjan.

"Efter att ha skrikit och svurit åt säkerhetsvakten gick de så småningom innan de kastade fler drinkar på dem och sprang iväg", ska ett vittne ha sagt till tidningen.

Polisen utreder nu händelsen.

/
Hot
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!