Den 11-åriga flickan blev attackerad av en hund.
Den 11-åriga flickan blev attackerad av en hund. - Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/Janerik Henriksson

11-årig flicka attackerades av hund – räddades av ett slagträ

Den 11-åriga flickan blev attackerad av en hund i London, Storbritannien. Flera förbipasserande försökte få flickan i säkerhet tills ett vittne tog fram ett slagträ och slog hunden. Då släppte hunden flickan.


Attacken ägde rum under onsdagen på Johnson Road, Tower Hamlets i östra London, Storbritannien. I en video som delas på sociala medier kan man se hur flickan skriker och kämpar för sitt liv medan hunden biter tag i hennes arm, rapporterar Mirror.

Heroiska förbipasserande drar bort hunden från flickan medan flera åskådare tittar på långt ifrån. Samtidigt springer en taxichaufför fram till flickan som hoppat ut ur sin taxi i all hast för att hjälpa flickan.

Taxichauffören springer sedan tillbaka till taxin och tar fram ett slagträ som han sedan svingar och slår till den aggressiva hunden med.

Ägaren till hunden lämnade platsen

Flickan fördes sedan akut till sjukhus och behandlades för sina skador. Till tidningen The Sun berättar Met-polisens talesman: "Polisen kallades klockan 08:31 till Ben Johnson Road, E1 efter att en 11-årig flicka attackerats av en hund. En medlem av allmänheten ingrep för att befria offret. Ägaren till hunden lämnade platsen innan polisen kom", och fortsätter:

"Flickan fördes till sjukhus för behandling av hennes hand och arm - hennes tillstånd är inte livshotande men kan vara livsförändrande. Inga gripna just nu. Utredningar pågår".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!