I en viral Tiktok-video påstås det att "Frozen Coke" kommer att bli dyrare – men så är inte fallet.
I en viral Tiktok-video påstås det att "Frozen Coke" kommer att bli dyrare – men så är inte fallet. - Foto: Stella Pictures

Viral video om McDonald's populära dryck väcker ilska: "Galna"

I en Tiktok-video, som har över 700 000 visningar, hävdar en kvinna i Australien att en av McDonald's populära drycker ska bli betydligt dyrare – något som väckt starka reaktioner, men helt i onödan.


Runtom i världen har människor tvingats vänja sig vid en allt dyrare tillvaro och många har upprörts av prishöjningarna de ställts inför. 

Här kan du läsa om den populära glassen som krympt – men samtidigt blivit dyrare.

Tiktok-videon om prishöjningen har blivit viral

Nu har också en australiensisk McDonald's-kund, vars Tiktok video blivit viral, påstått att drycken "Frozen Coke", vilket är Coca-Cola med fint krossad is, kommer att kosta betydligt mer framöver.

Från att ha kostat drygt sju svenska kronor kommer den, enligt kvinnan som går under namnet Celine_Clark på Tiktok, att kosta omkring 33 kronor. 

Hur har hon då fått denna information? Jo, det ska ha varit en McDonald's-medarbetare, med lång erfarenhet hos snabbsmatskedjan, som berättat om det hela, enligt kvinnan själv.

"Hon vet inte vad hon pratar om"

Till en början haglade det in kommentarer från andra upprörda kunder under videon. 

"Priserna på McDonald's är galna", skrev till exempel en person, medan andra skrev att de framöver kommer att vända sig till andra snabbmatskedjor.

Men enligt 7News Australia finns det faktiskt inga planer på att höja priserna och i kommentarsfältet finns det nu flera personer som dementerar kvinnans påstående.

"Hon vet inte vad hon pratar om", skriver en person som säger sig jobba på snabbmatskedjan.

Läs här om en faktiskt ändring hos McDonald's som väckt ilska bland kunderna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!