Kan man verkligen beställa en hamburgare utan tillbehör och få just precis ingenting?
Kan man verkligen beställa en hamburgare utan tillbehör och få just precis ingenting? - Foto: Stella Pictures

Rob beställde en hamburgare utan tillbehör – fick tom påse

En man i USA bestämde sig för att testa McDonald's gränser och beställde en "ingenting-hamburgare". När han väl fick hem sin leverans fick han precis det han beställt – ingenting.


McDonald's sitter väl sällan fel? Från snabbmatjättens stora meny går det att välja mellan flera läckerheter. Och i takt med alla leveransappar som utvecklas har det blivit lättare att beställa en hamburgare eller två hem till dörren.

Apparna tillåter dig till och med att helt anpassa din beställning så att du kan välja bort löken eller saltgurkan, eller så kan du välja att få din hamburgare utan ketchup. Det finns ingen begränsning för antalet föremål du kan ta bort från din hamburgare.

Den stora anpassningsbara menyn innebär även att du kan tänka utanför (McBoxen), vilket Rob DenBleyker från Texas i USA gjorde när han försökte beställa en "McNothing" – en hamburgare med ingenting på, vilket The Mirror skrivit om.

McDonald's leverade ingenting

Rob DenBleyker bestämde sig för att att beställa en hamburgare, i McDonald's amerikanska app, utan tillbehör inklusive kött och bröd.

En stund senare kom leveransen, som han med dricks betalade totalt 15 dollar, vilket motsvarar ungefär 157 svenska kronor, hem till honom. Och han fick verkligen det han beställde – ingenting. I matkassen låg endast ett tomt hamburgerpapper.


Rob DenBleyker, som gjorde beställningen, delade händelseförloppet på Twitter och har sedan dess blivit uppmärksammad i flera utländska medier.

– Ingenting blev verkligen någonting, säger Rob DenBleyker.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.