Kanadas premiärminister Justin Trudeau tackar kanadensarna för det stöd han fått efter att han och hans hustru Sophie Gregoire Trudeau meddelade att de separerat.
Kanadas premiärminister Justin Trudeau tackar kanadensarna för det stöd han fått efter att han och hans hustru Sophie Gregoire Trudeau meddelade att de separerat. - Foto: Darren Calabrese/AP/TT

Trudeau tackar Kanada för separationsstöd

Kanadas premiärminister Justin Trudeau tackade på måndagen kanadensarna för deras stöd efter att han och hans hustru Sophie Gregoire Trudeau meddelade att de separerat efter 18 års äktenskap.


— Först vill jag tacka alla som hört av sig under de senaste veckorna med välgångsönskningar, personliga meddelanden och egna historier som bara varit underbara och positiva, sade Justin Trudeau under en presskonferens i Cornwall på Prince Edward Island.

Makarna Trudeau, som gifte sig 2005 och har tre barn, meddelade gemensamt på Instagram i början av augusti att de skulle separera.

Enligt ett uttalande från premiärministerns kansli kommer paret att fortsätta att träffas och ha gemensam vårdnad om barnen.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!