Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild.
Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild. - Foto: Stephen B. Morton/AP/TT

Alligator hade död kvinna i gapet

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News.


Mannen, Jamarcus Bullard, berättar för NBC News att han såg alligatorn och en kropp i vattnet på fredagseftermiddagen.

— Jag kastade en sten mot alligatorn för att se om det verkligen var en alligator och den liksom drog i kroppen, den höll liksom i den nedre delen av torson, och drog ner den under vattnet, säger han.

Bullard filmade alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter.

Alligatorn, som var en hane, fördes bort från kanalen och "avlivades humant" enligt lokal polis. Kvarlevorna från en vuxen person som senare identifierades som en 41-årig kvinna återfanns.

Dödsorsaken är inte klarlagd och det är ännu oklart om kvinnan dödades av alligatorn. Händelsen utreds av myndigheterna.

TT
/
USA
Senaste nytt

Domstolsanställda avskedas – hot mot säkerhet

Fem döda i flygkrasch i USA

Ett mindre plan har kraschat utanför Nashville i delstaten Tennessee i USA. Fem personer ska ha omkommit i olyckan.

Minskad försäljning för Volvo Cars

Biltillverkaren Volvo Cars biltillverkning i februari sjönk med 2 procent till 50 315 bilar.

Bezos går om Musk som världens rikaste

Elbilsjätten Tesla har tappat stort på börsen. Det har även huvudägaren Elon Musks förmögenhet som därmed tappar förstaplatsen på Bloombergs lista över världens rikaste.

Stora skillnader i var vårdpersonalen finns

Det är mer läkartätt i storstäderna – som i gengäld saknar bland annat sjuksköterskor. Skillnaderna i tillgång till vårdpersonal är stora mellan olika delar av landet, enligt en rapport från Socialstyrelsen.

Oväntat bakslag för fransk industri

Frankrikes industriproduktion ökade med 0,8 procent i januari jämfört med samma månad i fjol, enligt den franska statistikbyrån Insee.