En upprörd kund brännskadade en McDonald's-anställd när han var upprörd över priset.
En upprörd kund brännskadade en McDonald's-anställd när han var upprörd över priset. - Foto: Christine Olsson/TT & Damian Dovarganes

McDonald’s-anställd brännskadad – när missnöjd kund vägrade betala

En incident vid en McDonald's drive-thru i Florida har orsakat att en anställd brännskadats och en 64-årig man häktats. Detta efter att kunden blivit rasande över priset för en McMuffin och en kopp kaffe.


Det är nog många som kan känna igen sig i att någon gång känna en viss stress när man är på väg hem från arbetet och måste få något snabbt i magen. Men vad många nog inte kan känna igen sig i att är att under den stressade situationen få ett sådant utbrott som brännskadar en restaurang-anställd.

Här kan du läsa om nyheten på McDonalds som kommer den 7 november

Kundens vrede – brännskadade McDonald's-anställd

Det var dock vad som hände i Miami Springs i USA. I en övervakningsvideo från en McDonald’s drive-thru visas en extremt missnöjd och upprörd kund slå ut en rykande het kopp kaffe över den anställdes ansikte och arm. 

Mannen, som enligt polisens uppgifter är 64 år, beställde en McMuffin och en kopp kaffe. När incidenten inträffade den 25 augusti var han inte nöjd över måltiden och blev kort efter gripen av polisen i Florida. I deras rapport framgår det att anledningen till raseriutbrottet var att han var upprörd över beloppet han skulle betala, något han inte ville göra. Nu är han häktad i väntan på åtal, skriver CBS News. 

McDonald's-chefen: Därför ska du ALDRIG beställa Big Mac

"Glad att han är fängslad"

Händelsen har rört upp starka känslor och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. På sociala medier gläds folk åt att han nu befinner sig i häktet i väntan på rättegång efter det att den anställde ådrog sig brännskador på både arm och ansikte.  

Under nyhetskanalen Local 10 News Tiktok-inlägg har några följare reagerat på videon.

"De blir arga på oss som om vi är de som sätter priserna", skriver en.

En annan gläds åt att han nu är i polisförvar.

"Glad att han är fängslad. Män behöver kontrollera sina känslor".

"Alla människor behöver kontrollera sina känslor. Var inte diskriminerande", kommenterade en annan.

Foto: Skärmavbild Tiktok/local10news

/
Senaste nytt

Raseri mot att SJ tar över pendeltågtrafiken: ”Hur tänkte ni”

Lantbrukare åtalas för fusk med klimatstöd

En lantbrukare fick 2,2 miljoner kronor i klimatinvesteringsstöd för att byta sin oljepanna till en fossilfri flisanläggning. Nu åtalas han för grovt bedrägeri, rapporterar lantbrukstidningen ATL.

Anders Borg tar klubban i LKAB

Den tidigare finansministern Anders Borg (M) nomineras till ordförande för statliga gruvbolaget LKAB av sin nuvarande motsvarighet, Elisabeth Svantesson (M).

Man död i trafikolycka – krockade med lastbil

En man i 40-årsåldern har avlidit efter en trafikolycka utanför Tingsryd i Kronobergs län. Olyckan inträffade vid en kollision mellan en lastbil och en personbil. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans men hans liv gick inte att rädda.

Vintrigt värmerekord i Grekland

1 timme sedan
Den gångna vintern var den varmaste som har uppmätts i Grekland, enligt landets ledande forskningsinstitut.

Fem anhållna för dubbelmord

1 timme sedan
Fem personer har anhållits misstänkta för att vara inblandade i ett dubbelmord i Göteborg i början av februari.