Floridaguvernören Ron DeSantis, affärsmannen Vivek Ramaswamy och förre FN-ambassadören Nikki Haley, alla republikanska presidentaspiranter, fotograferade i mitten av november i Iowa.
Floridaguvernören Ron DeSantis, affärsmannen Vivek Ramaswamy och förre FN-ambassadören Nikki Haley, alla republikanska presidentaspiranter, fotograferade i mitten av november i Iowa. - Foto: Charlie Neibergall/AP/TT

DeSantis, Haley och två till på debattscen

Donald Trump står över ännu en gång. Men Floridaguvernören Ron DeSantis och den tidigare FN-ambassadören Nikki Haley får sällskap av entreprenör Vivek Ramaswamy och New Jerseys exguvernör Chris Christie när det drar ihop sig till Republikanernas fjärde tv-debatt.


Kvartetten utgörs av dem som klarat de krav på popularitet och givarbas som partiet satt upp för att få delta i sändningen, rapporterar USA-medier. Även expresident Donald Trump, som har ett enormt försprång i opinionsmätningarna om vem partiets väljare vill se som kandidat i nästa års presidentval, kvalar in. Trump väljer dock att hålla ett eget insamlingsevenemang i Florida i stället för att delta i tv-drabbningen.

Debatten hålls i Tuscaloosa i Alabama under natten till torsdagen, svensk tid.

TT
/
/
/
USA
Senaste nytt

Trump trummar vidare – vann i Missouri

2 timmar sedan

Skott mot pizzeria – utreds som mordförsök

2 timmar sedan
En pizzeria i Eskilstuna har utsatts för beskjutning.

Polisen i Stockholm rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Två bilar har kolliderat på Vasagatan i centrala Stockholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Hörby rapporterar om kontroll person / fordon

3 timmar sedan
"Flera samtal om smällar, Höör/Hörby.", skriver polisen på sin hemsida.

Israels Gantz till USA för möte med Harris

igår 20:30
Benny Gantz, medlem i Israels krigskabinett och tidigare försvarsminister, reser till USA för samtal med bland andra vicepresident Kamala Harris på måndag.

Polisen rapporterar om misshandel, Nybro

igår 20:12
"Man gripen, Nybro.", skriver polisen på sin hemsida.