Polis går in på universitetsområdet i Las Vegas i den amerikanska delstaten Nevada där en ensam skytt på onsdagen dödade tre personer och skadade en allvarligt. Den misstänkte har också hittats död.
Polis går in på universitetsområdet i Las Vegas i den amerikanska delstaten Nevada där en ensam skytt på onsdagen dödade tre personer och skadade en allvarligt. Den misstänkte har också hittats död. - Foto: Steve Marcus/AP/TT

Tre döda i skjutning i Nevada

Tre personer sköts till döds och ytterligare en skadades allvarligt i en skjutning på University of Nevada i Las Vegas, uppger den lokala polisen.


Också den misstänkte gärningsmannen har hittats död.

Skjutningen inträffade kring lunchtid, lokal tid, på onsdagen på universitetsområdet som ligger bara kilometer bort från kasinostaden Las Vegas berömda paradgata i delstaten Nevada.

TT
/
/
USA
Senaste nytt

Domare nekar Trump på valsedel i Illinois

Rekordlåga utsläpp från nya bilar

1 timme sedan
Genomsnittsutsläppen från nya personbilar minskade under 2023, och var förra året de lägsta som Transportstyrelsen uppmätt. Framför allt beror minskningen på att elbilarna har blivit fler.

Allvarlig tågolycka i Örebro – tre påkörda

3 timmar sedan
Tre personer har skadats mycket svårt i en påkörningsolycka med tåg i centrala Örebro, enligt polisen.

Trumpmål fördröjs efter HD-besked

3 timmar sedan
USA:s högsta domstol ska ta upp frågan om landets tidigare president Donald Trump kan hävda immunitet i fallet som rör uppvigling till uppror i samband med den dödliga kongresstormningen i januari 2021.

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Ett flertal personer har skadats mycket allvarligt efter en påkörningsolycka med tåg i centrala Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Många döda i båtolycka utanför Senegal

igår 22:44
Fler än 20 kroppar har hämtats ur havet vid norra Senegal efter att en migrantbåt på väg mot Europa sjönk, meddelar en regional guvernör.