Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fritzl: Jag är inget monster

- 22/10/2008, 07:21 -

Josef Fritzl menar själv att han är ett offer och inte alls något monster.

Josef Fritzl är mannen som spärrade in sin dotter under 24 års tid. Samtidigt som kan kontinuerligt våldtog henne. Men själv menar han att han inte är något monster. Fritzl hävdar att han är ett offer.

Våldtäktsmannen menar att hans tyranniska mor formade honom till den han är i dag. Mamman slog honom ofta och isolerade honom från andra barn. Men trots den grymma behandlingen växte ett underligt begär till modern. När sedan hans dotter Elisabeth växte upp visade det sig att hon var otroligt lik hans mor. Då vaknade det gamla begäret åter till liv.

– Jag visste att jag gjorde henne illa, men min längtan att ha sex med Elisabeth blev för stark, säger Fritzl.

Trots att Fritzl ser sig som ett offer så kan han erkänna att han är lite elak.

– Jag har insett att jag har onda drag. Men för någon som har fötts som våldtäktsman, så har jag lyckats hålla mig i schack under en ganska lång tid, säger Fritzl enligt Times Online.

Redan 1967 dömdes han till ett fängelsestraff på 18 månader efter att ha våldtagit en kvinna brutalt i hennes hem.

Under tiden han avtjänade sitt straff funderade han på hur han skulle kunna leva ut sina onda sidor. Till slut kom han fram till lösningen. Att spärra in sin egen dotter och våldföra sig på henne.

Skrivet av: