Sarah Palin är frisk enligt doktor

Sarah Palins doktor meddelar att guvernören är frisk.


Sarah Palins hälsa har beskrivits som perfekt i ett brev skrivet av hennes doktor Cathy Baldwin-Johnson. Brevet publicerades på måndagkvällen, amerikansk tid. Det är den första officiella informationen om Palins hälsa under hela hennes kampanj. Palin har tidigare nekat att ge ut information om sin hälsa, även om det hör till vanligheterna att president- och vicepresidentkandidaterna gör detta.

Republikanernas vice presidentkandidat har varit en patient hos Baldwin-Johnson sedan 1991. Det innebär att hon har fött tre av sina fem barn under uppsyn av denne. Doktor Baldwin-Johnson uppger att förlossningen av Sarah Palins femte barn inte innebar några riskfaktorer förutom hennes höga ålder, enligt New York Times .

1992 ska Palin ha drabbats av en godartad tumör i det ena bröstet. Något som är helt ofarligt.

– Guvernör Palin har en perfekt hälsa och har inga kända hälsoproblem som skulle kunna ingripa på hennes duglighet att bära upp plikter och obligationer som USA:s vicepresident, skriver Doktor Baldwin-Johnson.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.