Fejkläkare antastade spermadonatorer

- 04/10/2009, 12:47 -

"Dr Robinson" gripen efter att ha sökt upp spermadonatorer.

LOS ANGELES. Jeffrey Lynn Graybill, 40, utgav sig felaktigt för att vara läkare för att kunna tillfredsställa sina sexuella begär och komma i kontakt med spermadonatorer.

Genom annonser på internet erbjöd han patienter 4 000 dollar, närmare 30 000 kronor, i månaden om de donerade sperma för hans "forskning inom stamceller och andra områden". Väl där anstastade han dem.

Graybill, som gick under namnet "Dr Richardson", greps i onsdags i Arizona misstänkt för sexuella övergrepp på två män. Han har förts till ett fängelse i Los Angeles, enligt Los Angeles-polisen, skriver myFOXla.com.

Han drev en "spermabank" i västra Los Angeles, och bedrev en liknande verksamhet i Arizona enligt distriktsåklagarens talesperson Jane Robinson.

– Han föregav sig för att vara läkare och att han drev en spermabank. Han skulle betala spermadonatorer och två män dök upp för att donera. Först undersökte han dem och sedan började han antasta dem, säger Robinson, till myFOXla.com.

Enligt polisen fick Graybill kontakt med sina offer via telefon eller e-post. Sedan kallade han dem till sig för undersökning. Myndigheterna menar att Graybill inte hade någon klinik. I ena fallet kom mannen hem till honom, och i det andra uppsökte Graybill mannen.

Fejkläkaren åtalas för att ha utgett sig för att vara läkare utan att ha licens och för att ha antastat männen.

Skrivet av: