Playboymodell hittad död i Miami

En playboymodell hittades död på en soptipp med svåra brännskador.


MIAMI. När utviksmodellen Paula Sladewski hittades svårt sargad och död hade hon uttryckt intensiv rädsla för sin nuvarnade pojkvän. Hon hade till och med sms:at en tidigare pojkvän med budskapet: "Han försöker mörda mig".

Det berättade hennes styvfar för Fox News på torsdagen.

Paula Sladewskis styvfar, Richard Watkins, som bor i Michigan med modellens mamma, säger att han inte blev förvånad när han fick veta att polisen efterlyser Sladewskis pojkvän, Kevin Klym, 34.

- De hade ett fruktansvärt förhållande. Jag sa åt dem från första början att de inte borde vara tillsammans, säger Watkins.

Styvpappan beskriver hur paret, som varit tillsammans i två år, bråkade jämt och ständigt. För en månad sedan ska Klym ha slagit Sladewski och brutit hennes näsa. Han arresterades efter misshandeln.

Paula Sladewski - som varit med i videon Playboy: The Ultimate Playmate Search - var så illa bränd att myndigheterna var tvungna att identifiera henne med hjälp av hennes tänder.

- Vi bad att det inte skulle vara hon, säger Watkins till Miami Herald.

- Det har varit riktigt tungt. Jag visste inte att man kunde fälla så här många tårar.

Playboymodellen Paula Sladewski, som bor i Los Angeles, hade varit på besök i Florida tillsammans med sin pojkvän, som var den som anmälde henne försvunnen.

 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!