Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här poserar han på film

Nyheter | 23/09/2008 11:30

Posing-filmer på den påstådda mördaren.

På youtube ligger det så kallade "posing-filmer" uppe på vad som tros vara den man som avlossade skoten på den finska skolan tidigare idag, skriver finska nyhetssajten Yle.

Filmerna visar hur han med ett tungt vapen avslossar flera skott på en skjutbana. På internet cirkulerar redan bilder där vad som ryktas vara mannen ifråga poserar med sina vapen. Han har även lagt upp bilder på sin vapensamling.

I slutet av en av "posing-filmerna" tittar han hånleende in i kameran och säger "Du kommer att dö härnäst". Sedan avlossar han flera skott mot marken.

Mannen var senast inloggad på sitt konto på youtube för tre timmar sedan det vill säga vid klockan 09.00 på morgonen. Den äldsta fimen på hans konto är tre veckor gammal och den senast upplagda filmen lades upp för bara fem dagar sedan.

Nu spekuleras det huruvida mannen hade en medhjälpare som kunde dokumentera honom på skjutbanan. På sitt Youtube-konto har den misstänkta mannen en vän som nämner "seriemördare, massmord och Columbine-massakern" som sina största intressen. På sin sida har vännen även citerat den ökända seriemördaren Ted Bundy.

Skrivet av: