Här poserar han på film

Posing-filmer på den påstådda mördaren.


På youtube ligger det så kallade "posing-filmer" uppe på vad som tros vara den man som avlossade skoten på den finska skolan tidigare idag, skriver finska nyhetssajten Yle.

Filmerna visar hur han med ett tungt vapen avslossar flera skott på en skjutbana. På internet cirkulerar redan bilder där vad som ryktas vara mannen ifråga poserar med sina vapen. Han har även lagt upp bilder på sin vapensamling.

I slutet av en av "posing-filmerna" tittar han hånleende in i kameran och säger "Du kommer att dö härnäst". Sedan avlossar han flera skott mot marken.

Mannen var senast inloggad på sitt konto på youtube för tre timmar sedan det vill säga vid klockan 09.00 på morgonen. Den äldsta fimen på hans konto är tre veckor gammal och den senast upplagda filmen lades upp för bara fem dagar sedan.

Nu spekuleras det huruvida mannen hade en medhjälpare som kunde dokumentera honom på skjutbanan. På sitt Youtube-konto har den misstänkta mannen en vän som nämner "seriemördare, massmord och Columbine-massakern" som sina största intressen. På sin sida har vännen även citerat den ökända seriemördaren Ted Bundy.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.