Jennifer McCreight står bakom boobquake-fenomenet.
Jennifer McCreight står bakom boobquake-fenomenet. - Foto: http://www.blaghag.com/

Över 100 000 flashar brösten på måndag

På måndag är det premiär för boobquake. Ett bloggskämt som blev en internetrörelse.


WEST LAFAYETTE. Det var när Jennifer McCreight såg böneledaren Hojatoleslam Kazem Sedighi vid förra fredagsbönen som idén slog rot.

Böneledaren påstod att kvinnors klädsel påverkar antalet jordbävningar.

Kvinnor som inte klär sig anständigt leder unga män vilse, korrumperar deras kyskhet och sprider äktenskapsbrott i samhället, vilket ökar antalet jordbävningar

Så för att testa om det Sedighi säger är sant kom McCreight på idén att ta på sig sin mest urringade tröja. Men som hon skriver på sin blogg, så har McCreight bara en D-kupa som förmodligen bara orsakar en mindre skakning. Därför uppmanar hon andra att göra desamma.

Omfamna den påstådda övernaturliga kraften i dina bröst. Eller ta korta shorts, om det är den form av oanständighet du föredrar. Men våra skandalösa kroppars kraft kan vi säkert åstadkomma en jordbävning. Om inte, är jag säker på att Sedighi kan komma med en rationell förklaring

Uppmaningen spreds som en löpeld på internet. Facebookgruppen har på lördagen över 120 000 medlemmar, som alla kommer att klä sig urringat eller i kortkort.

Under måndagen kommer jordbävningarnas antal och styrka jämföras med andra dagar och på så sätt undersöker McCreight om det ligger någon sanning i det böneledaren sade.

McCreight varnar också för att experimentet kan behöva upprepas för att kunna kalla det vetenskapligt...

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!