Ambulanspersonal antastade påverkad

Mannen utnyttjade den neddrogade tonåringen i ambulansen.


STORBRITANNIEN. Den 19-åriga flickan hämtades av ambulans efter att hon kollapsat på en klubb. Först trodde man att hon bara var extremt alkoholpåverkad, men sedan visade det sig att hennes drink spetsats med rohypnol.

Drogen ger biverkningar där personen befinner sig i ett hjälplöst tillstånd, oförmögen att röra sig, men är fortfarande medveten om vad som händer. Och detta utnyttjade ambulansmannen Iain Finney.

Finney befann sig ensam med tonåringen bak i ambulansen, och hade fått uppgiften att hålla ett öga på hennes tillstånd. Men i stället förgrep han sig på henne och började kyssa hennes bröst. Dessutom tog han bilder av flickan med hjälp av sin mobiltelefon.

Den handlingsförlamade flickan kunde sedan berätta om vad som hänt när hon kommit till sans.

– Alla har chockats av händelsen och äcklats över att han kunde göra något sådant. Folk har väldigt svårt att smälta att en sådan här sak kunde hända, menar en anonym källa, enligt Daily Mail.

Finney, som hade arbetat som ambulansassistent i nästan tio år, förnekade till en början brottet. För att dölja gärningen gav han polisen sin frus mobiltelefon och hävdade att det var hans egen.

– Patienten var mycket sårbar vid tillfället. Som om det inte var tillräckligt med att bli drogad, så utnyttjades hon av någon som hon trott kommit dit för att hjälpa henne, tillade källan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!