Söndag 4 Dec
Stockholm

Dödshotade Obama på UFO-forum

"Jag ser Barack Obama som ett offerlamm vars tid är kommen att offras."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dåren från Mississippi, Steven Joseph Christopher 42, arresterades av den amerikanska säkerhetspolisen häromdagen. Under flera dagar hade 42-åringen nämligen hotat den blivande presidenten till döds. Dödshoten tog plats på ett UFO-forum på sidan www.alien-earth.org.

"Jag har beslutat att lönnmörda Barack Obama. Det är ingenting personligt. Han är en mycket bra talare, har en älskvärd fru trots att hon kan vara något kontrollerande. Och han har två söta döttrar. Men jag vet att det här är för landets bästa.

Jag är inte heller någon rasist, nåväl min familj kanske är lite rasistiska men är inte alla italienska och europeiska familjer det. Nej, det är inte pågrund av rasism jag känner att detta måste göras. Jag känner mig tvingad att göra det här eftersom jag inte längre kan stå vid sidan av och titta på medan de judiska parasiterna näslar sig in hos det amerikanska folket och får oss att göra som de vill.

Nu är jag fast här i Mississippi och behöver en bussbiljett eller något liknande för att ta mig till Washington. Jag äger ingen pistol, så kanske någon kan ge mig en. Och jag behöver även någon som kan hjälpa mig att infiltrera säkerhetspolisen. Så, vad säger ni här på forumet? Finns det någon vänlig själ som vill hjälpa mig?"

Nu väntar böter på cirka två miljoner kronor och ett maxstraff på fem år i fängelse, skriver Huliq News.

Se ett klipp där Steven Joseph Christopher försvarar sig:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.