Nu misstänker vissa att spiondramat är överdrivet. Här ser ni ländernas två presidenter, Barack Obama och Dmitrij Medvedev.
Nu misstänker vissa att spiondramat är överdrivet. Här ser ni ländernas två presidenter, Barack Obama och Dmitrij Medvedev. - Foto: Mikhail Klimentyev/AP/Scanpix

Den elfte spionen är arresterad

FBI arresterade på söndagen tio personer misstänkta för att vara ryska spioner. På tisdagen arresterades den elfte misstänkta på Cypern. Nu anklagas USA för att ha iscensatt ett PR-trick i brist på terrorister.


Robert Christopher Metsos, 55, arresterades på en flygplats på Cypern när han försökte ta sig till Malta. Nu har han släppts mot en borgenssumma på 200 000 kronor för att inställa sig till förhör om 30 dar.

– Enligt ett rött meddelande från Interpol är han misstänkt för pengatvätt och spioneri, säger polisens talesman Michalis Katsounotos enligt Guardian.

Spiondramat har framstått som alldeles för spännande för att vara sant. Osynlig skrift, falska identiteter och speciella morsekoder har tagits upp i rätten.

Kolla in vad ryska programföretaget Russia Today har att säga om saken.

/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!