Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Naken tjuv fast i skorsten

- 21/01/2009, 21:31 -

"Jag skulle bara gömma mig."

En ung tjuv i Wigan, England, tänkte att han skulle ge sig på ett gammalt beprövat tjuvknep – ta skorstenen in.

Tyvärr för tjuven, Daniel Davies, 20, fastnade han halvvägs och trots att han fick av sig kläderna, för att lättare komma ut, kom han varken upp eller ner. I stället fick Davies svälja sitt förtret och ropa efter hjälp.

En budchaffis hörde de desperata skriken vid 05.30 på morgonen och kunde kalla på brandkåren.

Det krävdes att brandmännen gick loss med släggor på skorstenen för att få loss den spritt språngande nakna Davies, uppger Daily Express.

För att undvika vidare förödmjukelser försökte Davies övertyga polisen om att han bara gömt sig i skorstenen för att komma undan några knarklangare. Eller hur.

Polisen kunde sedan konstatera att Davies, även om han tagit sig igenom skorstenen, hade kammat noll. Under låg nämligen bara ett par tomma kontorslokaler.

– Hade det inte handlat om ett allvarligt brott hade det hela varit tämligen komiskt, slog domare Bruce MaCmillan fast innan han slog klubban i bordet och dömde Davies till två år på en institution för unga förbrytare.

Skrivet av: