Barn adopteras mot släktingars vilja

Morföräldrarna får inte adoptera barnen eftersom "de är för gamla".


STORBRITANNIEN. Morföräldrarna ville ge de små barnen ett nytt, kärleksfullt hem. Då dottern till barnen återhämtade sig från sitt heorinmissbruk erbjöd de sig att adoptera den femåriga sonen och den fyraåriga dottern.

Tvisten har pågått i två års tid och nu tvingas barnen adopteras till ett homosexuellt par. Detta då morföräldrarna inte kunde finansiera rättegångskostnaderna. Dessutom sade man till dem att de helt enkelt var för gamla med sina 46 och 59 år.

Paret har visat sig motvilliga till att barnen adopteras till ett hem utan en modersgestalt, men riskerar att aldrig träffa dem igen om de inte blir mer öppna för adoptionen.

– Det är hjärtekrossande för mig att tänka på att våra barnbarn tvingas växa upp i em miljö utan en modersgestalt. Vi är inte fördomsfulla, men jag utmanar någon att förklara för oss hur detta skulle vara för deras bästa, menar morfadern, enligt Daily Mail.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

1 timme sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

1 timme sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.