Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här hotar eleven sin lärarvikarie - en nunna

- 29/10/2010, 19:12 -
1 av 3

El Paso Sheriff's office

2 av 3

El Paso Sheriff's office

3 av 3

El Paso Sheriff's office

På Youtube sprids filmen där en 16-åring hotar sin lärare och kastar salt på henne. SE VIDEO!

EL PASO. Vincent Macias, 16, elev vid Mountain View High School i Texas ses på en video - som cirkulerat på Youtube - hota sin lärarvikarie, syster Carmen Tirres.

Filmen, som spelats in av en annan elev med mobilkamera, visar hur klasskompisarna hejar på medan Macias tränger in nunnan i ett hörn med en stol och slår ihop sina knytnävar i ansiktet på henne.

I ett uttalande säger skolan att man "tar denna typ av händelser på stort allvar" och att eleven har disciplinära åtgärder att vänta. Utan att närmare precisera dessa åtgärder.

Efter att videon lagts ut på Youtube inledde polisen i El Paso en egen utredning och Vincent Macias är misstänkt för ofredande - sedan han slängt salt i ansiktet på syster Carmen Tirres.

– Det väcker vrede eftersom kvinnan ser så försvarslös ut. Det är inget man kan tolerera, säger sheriff Jesse Tovar.

Men nunnan är full av förlåtelse.

– Jag känner medlidande med honom, säger Carmen Tirres om den unge mannen, som tidigare hotfullt lutat sig över henne i klassrummet och slagit ihop sina nävar i luften.