Söndag 17 Okt
Stockholm

Phelps bongägare fast efter Ebaysälj

Senator: Jaga våldtäktsmän i stället för killar som röker gräs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Michael Phelps drogsaga har tagit en ny sväng. Den här gången är det killen som ägde bongen, som Michael drog några långa bloss från, som avslöjat sig.

Källor säger att han försökte tjäna en hacka genom att sälja marijuanapipan på Ebay för så mycket som 100 000 dollar. Men i stället dök polisen upp och tog pipan i beslag. Ägaren är nu en av åtta som kommer att åtalas för brott. Han kunde dock ha klarat sig eftersom han själv inte var med på festen, skriver Wistv.

Richlands poliskommissarie Leon Lott försöker nu att åtala även Michael Phelps. Han säger att han inte kan ha överseende med att någon bryter mot lagen i hans distrikt.

Men Patrick Leahy, senatorn som i går talade om att sätta igång en sannings- och försoningskommission för att avslöja alla "illgärningar" som uppstått under Bushkommissionen, säger att han å sin sida inte är intresserad av att straffa Phelps.

– När jag var åklagare var jag mer intresserad av att fånga rånare, mördare och våldtäktsmän snarare än att jaga efter en kille som rökt marijuana, säger Patrick Leahy, enligt Huffington Post.

Se inslag om de åtta åtalade:

Visit msnbc.com for , , and

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela