"Hon torterade mig med sex"

Terroristen kläddes av naken och tvingades titta på porr, hävdar han.


Fahim Ansari deltog i Bombaymassakern som tog 127 liv i november förra året. Nu anklagar han en kvinnlig FBI-agent för att ha torterat honom. Med sex.

Det var under förhör som kvinnan ska ha "trakasserat honom sexuellt hela natten", skriver IN.

Eftersom Ansari är muslim så anser han att incidenten klassas som tortyr. Enligt terroristen tvingades han att klä av sig naken och titta på porr. Dessutom hävdar han att den kvinnliga agenten gav honom flera sår och bitmärken.

En indisk domstol har nu ombett läkare att ta sig en titt på "såren över hans privata delar och hela hans kropp".

– Ansari har förhörts av tre FBI-agenter och en av dem, en kvinnlig agent, utnyttjade honom sexuellt, sade mannens advokat Ejaz Naqvi.

Ansari greps i förra året tillsammans med fem andra män och har erkänt attacken mot de två lyxhotellen i Bombay, skriver The Sun.

Mer om Fahim Ansari.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

1 timme sedan
En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

1 timme sedan
Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.