Obama anklagad för att sprida ondska

- 30/03/2011, 21:35 -
Glenn Beck talar på ett möte i Washington, D.C.
1 av 3

Glenn Beck talar på ett möte i Washington, D.C.

Alex Brandon/Scanpix

Glenn Beck, på fest hos Time Magazine.
2 av 3

Glenn Beck, på fest hos Time Magazine.

Evan Agostini/Scanpix

Beckfans
3 av 3

Beckfans

Michael Dinneen/Scanpix

Programledare för konservativa Fox News attackerar Obama för att ta fel sida i Mellanöstern.

WASHINGTON. Glenn Beck, konservativ programledare för Fox News och stridbar kritiker av president Barack Obama har i ett videoklipp rivit av en stenhård attack mot presidentens Mellanösternpolitik efter att ha upprörts över USA:s iblandning i konflikten mellan den libyska oppositionen och Muhammar Khadaffi.

Beck anklagar Obama bland annat för att "ta parti med fel sida" i Mellanöstern i stället för att helhjärtat ställa sig bakom Mellanösterns enda demokrati, Israel, rapporterar Huffington Post.

Enligt Beck visar Obamas politik Israel som den onde i regionen medan han ställer sig på förtryckarens sida:

– Hur många homosexuella har stenats till döds av israelerna? Hur många äktenskapsförbrytare har begravits i sand upp till halsen och stenats till döds i Israel? Hur många bloggare har fängslats utan anledning? Hur många terrorister bär en kippa? frågar sig Beck.

– Vi tillrättavisar nationen som är lika bristfällig som vi, och skyddar angriparen. Vår regering står emot det goda och uppmuntrar ondska i Mellanöstern genom att beväpna al-Qaida och Muslimska Brödraskapet. I kväll står jag med Israel, avslutar Beck.