Bråket filmades av en restaurangens anställda.
1 av 6
Bråket filmades av en restaurangens anställda. - Foto: Worldstarhiphop
De två förövarna drar offret i håret samtidigt som de släpar henne över golvet och sparkar mot hennes huvud.
2 av 6
De två förövarna drar offret i håret samtidigt som de släpar henne över golvet och sparkar mot hennes huvud. - Foto: Worldstarhiphop
3 av 6
- Foto: Worldstarhiphop
Här inne ägde bråket rum.
4 av 6
Här inne ägde bråket rum. - Foto: Google Maps
5 av 6
- Foto: Worldstarhiphop
– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, säger en av McDonalds talesmän.
6 av 6
– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, säger en av McDonalds talesmän. - Foto: Wilfredo Lee / AP / SCANPIX

Video: Skoningslös McDonaldsmisshandel slutar med epilepsi-anfall

Se video hur 22-åringen blev oprovocerat påhoppad och misshandlad inne på McDonalds-restaurangen.


BALTIMORE. En 22-årig kvinna blev attackerad av två yngre flickor när hon var på besök i en av McDonalds restauranger i amerikanska Baltimore.

Orsaken till bråket sägs vara att de två yngre flickorna - 14 och 18 år gamla - började tjafsa med 22-åringen över vem som skulle få använda toaletten först.

När de yngre tonåringarna sedan uppfattade 22-åringen som stöddig inleddes den oprovocerade misshandeln.

Filmades av personalen

Trots att misshandeln ägde rum framför både personal och andra restauranggäster, dröjde det flera minuter innan någon på allvar ingrep för att stoppa våldet.

Detta samtidigt som 22-åringen blir släpad på marken när gärningskvinnorna drar henne i håret och utdelar både sparkar och slag mot offrets huvud.

En av de anställda tar till och med upp sin kamera och filmar händelsen samtidigt som man hör roande skratt i bakgrunden.

Kan vara ett hatbrott

Polisen undersöker nu om det kan finnas rasistiska motiv bakom misshandeln, eftersom offret är vit och gärningsmännen av afroamerikanskt ursprung.

– Om det finns bevis för att det fanns rasistiska motiv bakom brottet, har vi möjligheten, om faktan finns där, att uppgradera åtalspunkterna vid ett senare skede, säger offrets advokat Scott D. Shellenberger

Fick epilepsi-anfall

När en äldre kvinna som suttit och ätit på restaurangen väljer att försöka stoppa misshandeln hotas även hon av gärningskvinnorna.

De gör då ett misslyckat försök att dra ut den halft medvetslösa 22-åringen från restaurangen som då ramlar av ännu ett slag mot huvudet.

22-åringens kropp börjar därefter skaka allvarligt. Hon får ett epilepsi-anfall.

– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, sa en talesman för McDonalds om den blodiga misshandeln enligt Daily Mail.

Filmen som lades upp på internetsidan Worldstar Hip Hop under torsdagen har nu visats strax under en miljon gånger. OBS, starka bilder.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Upp till 20 000 fick fel bostadsbidrag av Försäkringskassan

Trump Media varnar för nakenblankning

Börsnoterade Trump Media & Technology Group har varslat Nasdaqbörsen om att det kan ha förekommit otillåten marknadsmanipulation av bolagets aktie – med så kallad nakenblankning, rapporterar tv-kanalen CNBC.

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

I samband med att HBO Max byter namn till bara Max görs en rad förändringar. Exempelvis införs ett reklamabonnemang. För de som inte vill se reklam höjs avgiften rejält.

Støre möblerade om bland ministrar

Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har möblerat om i sin regering.

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Tesla återkallar 3 878 fordon av modellen cybertruck, deras eldrivna så kallade pickup.

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

1 timme sedan
Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.