Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barn dog av otrohetskyss

Nyheter | 18/02/2009 13:25

Pappan var upptagen med att kyssas och såg inte att barnvagnen åkte ned för ett stup.

STORBRITANNIEN. Andrew Hopper, 38, hade tagit sina två barn på en liten promenad. I stället för att ta med hustrun Sarah på promenaden följde Andrews älskarinna med ut i den friska luften. Tillsammans begav de sig till en strand för att njuta av havsutsikten.

Men dagsutflykten skulle sluta i katastrof, då paret stannade för att kyssas när olyckan slog till. Plötsligt började det att blåsa kraftigt, och Andrew hade släppt barnvagnens handtag. Barnvagnen föll ned från en fem meter hög klippa. I vagnen satt Rebecca, 2, och Lewis, åtta månader gammal.

Hopper och kvinnan fick panik och försökte hoppa ned i vattnet för att rädda barnen.

– Mina barn, mina små bebisar, vad ska jag ta mig till? skrek 38-åringen, enligt The Sun.

Men det var för sent. Rebecca hade slutat att andas och gick inte att återuppliva, trots upprepade försök. Lewis klarade sig dock, men befinner sig nu på sjukhus för vård.

Ännu värre blev det när barnens mor fick reda på vad som inträffat. Hon visste nämligen inte om att maken var otrogen mot henne.

– Andrew och hans älskarinna är otroligt upprivna av vad som inträffat, men de har varit väldigt ärliga mot polisen och förklarat varför de var tillsammans och hur olyckan inträffade, uppger en källa.

Skrivet av: