I terrorledaren Usama bin Ladins hus hittades flera porrfilmer.
1 av 2
I terrorledaren Usama bin Ladins hus hittades flera porrfilmer. - Foto: AP/SCANPIX
Navy Seals-soldater hittade porrsamlingen och tog med den till USA.
2 av 2
Navy Seals-soldater hittade porrsamlingen och tog med den till USA. - Foto: Aqeel Ahmed/AP/SCANPIX

bin Ladins gömställe fullt med porr

Oklart om terrorledaren själv tittade på porrfilmerna. 


Amerikanska Navy Seals stormade och dödade terrorledaren Usama bin Ladin. När de evakuerade området tog de med sig mängder av material som fanns i huset, bland annat videos och hårddiskar.

Tidigare har USA offentliggjort flera av Usama bin Ladin privata hemvideos. Bland annat ser man hur världens mest efterspanade terrorist ser sig själv på teve.

Men det fanns något helt annat som den amerikanska regeringen valde att inte släppa till allmänheten. Terrorledarens porrfilmer.

Oklart vilken typ av porr

Enligt NBC, som citerar källor amerikanska militärkällor, ska kommandosoldaterna hittat flera porrfilmer när de stormade och dödade Usama bin Ladin i Pakistan.

Det är fortfarande oklart var i huset porren hittades eller vilken typ av porr det handlar om.

Det är inte heller känt om Usama bin Ladin själv ägnade sig åt att kolla porr eller om det var han eller någon annan som köpt filmerna. Men, som tidigare känt, hade al Qaida-ledaren tillgång till både videospelare och teve.

/
/
/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.