Måndag 3 Okt
Stockholm

Arnold på väg bort från bobybuildingens finrum?

Arnold Schwarzenegger var på filmfestivalen i Cannes för att promota teveserien "The Governator".
1 av 3
Arnold Schwarzenegger var på filmfestivalen i Cannes för att promota teveserien "The Governator". Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP
Många amerikaner har hört av sig till bodybuilderförbundet och krävt att Arnold utesluts ur "hall of fame".
2 av 3
Många amerikaner har hört av sig till bodybuilderförbundet och krävt att Arnold utesluts ur "hall of fame". Foto: MARK J. TERRILL / AP
Schwarzenegger delar ut pris till "Mr. Olympia" år 2003.
3 av 3
Schwarzenegger delar ut pris till "Mr. Olympia" år 2003. Foto: ERIC JAMISON / AP

Det amerikanska bodybuildingförbundet har fått in flera klagomål på att Arnold Schwarzenegger finns med i deras "hall of fame".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Detta har hänt

I januari avgick Arnold Schwarzenegger från posten som Kaliforniens guvernör efter två mandatperioder.

Under våren framkom det att han skulle ta upp skådespeleriet. Han lanserade den kommande filmen "Cry Macho" samt den tecknade teveserien "The Governator".

I maj meddelade dock Arnold och hustrun Maria Shriver att de ska skiljas. Anledningen avslöjades i samband med detta: Schwarzenegger har ett tioårigt "kärleksbarn" med familjens hushållerska.

Den 19 maj meddelade han att han tar en paus från skådespelaryrket.

LOS ANGELES. Otrohetsaffärerna och "kärleksbarnet" med städerskan kan få en oväntad konsekvens för Arnold Schwarzenegger.

Han är med i bobybuildingens "hall of fame" men bodybuilderförbundet i USA har fått in flera klagomål från upprörda medborgare som vill att han utesluts efter avslöjandena om hans otrohet och skilsmässan med Maria Shriver, uppger Fox News.

"Hall of fame"-grundaren och chefen John Figarelli försvarar dock Arnold.

– Schwarzeneggers privatliv borde vara just det, PRIVAT, säger han till Fox News.

De ska dock ta upp frågan under ett möte i juni och undersöka om det ska införas regler som säger att en medlem i "hall of fame" kan bli utesluten. Hittills har detta varit omöjligt.

Stödet från bobybuildingvärlden verkar vara stort för den före detta guvernören och filmstjärnan. Men den amerikanska befolkningen fortsätter att uppröras av hans svek mot sin fru.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.